Transportul remorcilor la domiciliu este un serviciu opțional adresat clienților Remro și oferă posibilitatea ca acestea să fie livrate în toată țara. 

Transportul se face cu autoutilitare din flota proprie conduse de angajați ai companiei în următoarele condiții:

 1. Livrările sunt contra cost, iar taxa este vizibilă accesând fiecare anunț de remorcă în parte.
 2. Livrarea se facturează în avans, clientul neputând beneficia de acest serviciu fără achitarea sa.
 3. Livrarea se face pe tot teritoriul României, la adresa menționată de client, dar în locuri accesibile (asfalt), fără restricții de tonaj. 
 4. În cazul unor restricții, clientul are obligația să ridice remorca dintr-un loc accesibil stabilit de comun acord cu angajatul Remro.
 5. În cazul în care clientul dorește să renunțe la comandă, din orice motiv, va pierde contravaloarea avansului atâta timp cât acesta este deja achitat. 
 6. În unele cazuri, remorcile pot avea componente dezasamblate (cadru metalic, prelată, uși spate tip rampă, aripi metalice) care se vor asambla ulterior de către clienți. 
 7. Achitarea integrală a remorcii poate fi făcută în avans prin ordin de plată sau diferența după avans se poate achita angajatului nostru la predarea remorcii, respectând legile fiscale din țară (10000 lei maxim / zi pentru persoane fizice, 5000 lei maxim / zi persoane juridice). 
 8. Livrarea se face în intervalul 07:00 - 22:00, iar cu acordul clientului și în afara acestui interval.
 9. Clientul este informat cu privire la data livrării aproximative încă de la începutul discuțiilor cu reprezentanții de vânzări ai companiei noastre și va fi informat cu o zi înainte de livrarea sigură. 
 10. În cazul în care clientul nu este de găsit în ziua livrării, remorca nu se mai livrează, iar clientul are posibilitatea să o ridice din sediul Remro, Arad, Calea Timișorii, nr 171, fără a i se returna taxa de transport la domiciliu. 
 11. Termenul de livrare este de 1 - 10 zile lucrătoare.
 12. Prin plata taxei de livrare la domiciliu, clientul acceptă termenii și condițiile acestui serviciu.