Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.


Informații despre produse

REMRO.RO face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor și a serviciilor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertente în cadrul informațiilor referitoare la produs. 


Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe se regăsesc separat la finalizarea comenzii de pe site.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. 

Conform legilor in vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și REMRO și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că REMRO se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar precum și disponibilitatea produselor în orice moment.

REMRO folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Pentru comanda unei remorci și livrarea ei prin curier, clientul are obligația să achite un avans care însumeaza dublul transportului. Fără achitarea acestui avans care se va face pe bază de factură fiscală, nu se va onora livrarea remorcii, clientul având posibilitatea ridicării ei din sediul REMRO din Arad.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.


Confidențialitatea datelor personale

REMRO.RO se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să faceți o comandă online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare și adresa de facturare.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către REMRO.RO numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.


Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.


Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
 • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge in magazin.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.
Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.


Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

CYPRYANY-17 SRL
 • Sediu social: Calea Timișorii, nr 171, 310229 Arad, România
 • Email: contact@remro.ro
 • Tel: 0742695744 / 0757602973
 • Reg. Com: J02/2182/2005
 • Cod fiscal: RO18219152